Live darten kijken via livestream, tV en app

Ben jij een dart fan en wil jij ook in 2022 niks missen? Dan weet je waarschijnlijk dat live darten kijken in 2022 anders worden dan voorheen. Vanaf het 2022 seizoen zullen darttoernooien in Nederland alleen nog via ViaPlay te bekijken zijn.

Viaplay is een nieuwe streamingdienst welke vanaf 2022 de rechten voor PDC darttoernooien heeft verworven. Daarnaast hebben ze ook de Nederlandse uitzendrechten voor de Premier League, Bundesliga en de Formule 1.

Al met al: vanaf 2022 zul je een abonnement op ViaPlay moeten nemen om live darts te kunnen kijken.

Live darten kijken met ViaPlay

Alternatieven voor ViaPlay

live dartstream via PDCTV

Alle toernooien van de PDC en dan ook alle kleine toernooien kun je zien via een live stream van de PDCTV. Deze laat zoveel meer zien als de stream van Videoland/RTL7 . Bij de live stream van de PDCTV zie je zoveel meer als alleen de belangrijke televisie toernooien. Zo kan je ook alle diverse vloertoernooien volgen. .Als je voor een jaarabonnement gaat ben je goedkoper uit als een maand abonnement. Een jaar abonnement anno 2022 kost €49,99 en een maandabonnement €4,99.

Bet365 dart livestream

Je kan ook wedden op bepaalde dart toernooien via een wedkantoor. Dit geld voor als je een positief saldo hebt bij Bet365 of BetCity, dan kun je bij deze wedkantoren darts toernooien live volgen en tevens wedden op een wedstrijd:) Deze live streams is van kwaliteit vele malen beter als van de dart streams van RTL7 videoland. Check hier de website van Bet365 en geniet van je live stream::)

Conclusie over live darten kijken

Darts live stream, Lets play darts! Barney werd BDO kampioen, iedereen ging helemaal uit de bol. Darten werd ineens immens populair in Nederland. Dartborden en pijlen vlogen over de toonbank.

Iedereen wou net zo goed worden als Barney, die hiervoor dienst uitmaakt als postbode. Darts was hiervoor niet te vinden op de Nederlandse televisie, totdat barney kampioen werd.

RTL 7 ging darttoernooien uitzenden van de BDO toernooien en later ook van de PDC toernooien waar de aartsrivaal van Barney met kop en schouder de beste was, namelijk Phil Taylor. Iedereen wou graag een darts duel zien tusssen de 2 profdarters van verschillende bonden. Helaas is dit slecht afgelopen voor Barney::)

De tijd dat RTL7 darts kosteloos uitzend is inmiddels verleden tijd anno 2022. Nu moet je een abonnement nemen bij bijvoorbeeld ViaPlay nemen om de wedstrijden te zien. En ja, dit kost toch weer extra geld. Maar goed, je krijgt er wel meer bij als alleen darts. Als je een abonnement neemt  bij ViaPlay dan kun je bijvoorbeeld alle voetbalwedstrijden en Formule 1 races zien.